### INI_OASYS-ben vagyok ###
On-line Album DokumentŠciů/FAQ | Aurel Header

******* Log_user tov√°bbad√°sa :
böngészett user : / belépett user (régi) :

*** sesce_user (head_menu(login_sess)) *** :

!!!!! SES_ID-2(login_sess) :

SESSION DB-bŇĎl :
- T√ďL ** ### DB CONNECT ### **

** oa_proot : /home/adminoa/public_html

### INI_OASYS-ben vagyok ###

*******localhost*********

*******adminoa_vp*********

*******SoftGas_13*********

- IG ## KAPCSOL√ďDTAM ...
IZ√Č
KAPCSOLAT1 : Resource id #11
DB KApcsolat ut√°n
Béta verzió

 

Felhasználási feltételek

 

Létrehozva: 2014.06.09.

Az OnlineAlbum.hu (k√©sŇĎbbiekben OA site) felhaszn√°l√°si felt√©teleit a Gasorg Ipari √©s Kereskedelmi Szolg√°ltat√≥ Korl√°tolt FelelŇĎss√©gŇĪ T√°rsas√°g (‚ÄúGASORG" Kft), mint nevezett honlap (webes szolg√°ltat√°s) tulajdonosa/√ľzemeltetŇĎje (k√©sŇĎbbiekben Jogtulajdonos) az al√°bbiak szerint r√∂gz√≠ti. Az OA honlap szolg√°ltat√°sait ig√©nybe vevŇĎk, m√©g abban az esetben is, ha nem regisztr√°lt felhaszn√°l√≥k (csup√°n l√°togat√≥k), azzal, hogy bel√©ptek a site-ra, az al√°bbi felt√©teleket magukra n√©zve k√∂telezŇĎen elfogadj√°k.

 
A  site tartalma:

Az OnlineAlbum.hu site oldalain - forr√°sa szerint - k√©tf√©le tartalmat k√ľl√∂nb√∂ztethet√ľnk meg, √ļgymint:

  • saj√°t tartalom: ide tartoznak az OA site tulajdonos-szerkesztŇĎje √°ltal felt√∂lt√∂tt  (√©s karbantartott)tartalmak (melyek r√©szint az eg√©sz rendszer gerinc√©t k√©pezŇĎ √©s mŇĪk√∂d√©s√©t biztos√≠t√≥ honlap tartalmak, r√©szint az Admin neve alatt megjelenŇĎ oldal-tartalmak (k√∂zt√ľk a multim√©di√°s tartalmak is)..
  • idegen tartalom: ide tartoznak az OA site felhaszn√°l√≥i √°ltal felt√∂lt√∂tt (√©s karbantartott) oldal-tartalmak (ezek az OA rendszer - p√°rbesz√©des - szerkesztŇĎ fel√ľlet√©n kereszt√ľl felt√∂lt√∂tt sz√∂vegek √©s k√©pek), valamint az adott felhaszn√°l√≥ neve alatt megjelenŇĎ multim√©di√°s tartalmak (k√©pek, vide√≥k, hanganyagok, sz√∂veges dokumentumok, YouTube - √©s site linkek).
SzerzŇĎi jogok v√©delme:

Az OnlineAlbum.hu honlapokon tal√°lhat√≥ "saj√°t tartalom" (k√ľl√∂n√∂sen, de nem kiz√°r√≥lagosan: cikkek, bejegyz√©sek, egy√©b √≠r√°sok, sz√∂vegelemek, bele√©rtve jelen sz√∂veget is, saj√°t multim√©di√°s tartalmak: k√©pek, vide√≥k √©s hanganyagok) a SzerzŇĎi jogr√≥l sz√≥l√≥ 1999. √©vi LXXVI. t√∂rv√©ny alapj√°n a felt√ľntetett szerzŇĎk szerzŇĎi jogi oltalom al√° esŇĎ alkot√°sai, amelyekkel kapcsolatos mindennemŇĪ hasznos√≠t√°si jogokkal a GASORG Kft. (tov√°bbiakban: Jogtulajdonos) rendelkezik.

Az OnlineAlbum.hu honlapokon tal√°lhat√≥ "idegen tartalom" vonatkoz√°s√°ban az adott felhaszn√°l√≥ √°ltal felt√∂lt√∂tt (√©s karbantartott) tartalom szint√©n a SzerzŇĎi jogr√≥l sz√≥l√≥ 1999. √©vi LXXVI. t√∂rv√©nyi oltalom alatt √°ll, melyekkel kapcsolatosan, az √∂nmag√°ban meg√°ll√≥ (let√∂lthetŇĎ, elvihetŇĎ) hasznos√≠t√°si jog kiz√°r√≥lag az adott Felhaszn√°l√≥t (mint: Jogtulajdonos) illeti meg, kiv√©ve a publik√°ci√≥s (honlapon t√∂rt√©nŇĎ megjelen√©s) jog, mellyel az OA site tulajdonosa (√ľzemeltetŇĎje) is rendelkezik.

Illegális tartalmak elleni védelem:

"Idegen tartalom" eset√©ben az adott Felhaszn√°l√≥ √°ltal felt√∂lt√∂tt valamennyi tartalom (bele√©rtve a saj√°t maga √°ltal felt√∂lt√∂tt -, illetve az √°ltala belinkelt tartalmakat is) jogszerŇĪs√©ge az adott Felhaszn√°l√≥ kiz√°r√≥lagos felelŇĎs√©gi k√∂r√©be tartozik, aki egyben elismeri, hogy a felt√∂lt√∂tt (karbantartott) tartalom alkalmas a nyilv√°noss√°gra hozatalra √©s elfogadja, hogy az OA site √ľzemeltetŇĎje - minden felelŇĎss√©g n√©lk√ľl - k√∂zz√©tegye azt. A tartalmat felt√∂ltŇĎ (karbantart√≥) Felhaszn√°l√≥ ezzel v√°llalja azt is, hogy a rendelkez√©sre bocs√°tott tartalommal (m√©diaf√°jlokkal) kapcsolatban nem kezdem√©nyez az OA site √ľzemeltetŇĎje (tulajdonosa) ellen jogi elj√°r√°st, tov√°bb√° harmadik f√©l esetleges ig√©ny√©rv√©nyes√≠t√©se eset√©n k√°rtalan√≠tja a jogtulajdonost. Amennyiben b√°rmely felhaszn√°l√≥nak/l√°togat√≥nak tudom√°s√°ra jut valamely tartalom illeg√°lis volta, √ļgy erre a t√©nyre halad√©ktalanul fel kell h√≠vnia a Rendszergazda figyelm√©t e-mail √ļtj√°n (l√°sd: az OA site "Kapcsolat" men√ľpontja alatt), vagy t√©rtivev√©nyes, aj√°nlott lev√©lben. Ezt k√∂vetŇĎen a Rendszergazd√°nak z√°ros hat√°ridŇĎn bel√ľl gondoskodnia kell az inkrimin√°lt tartalom elt√°vol√≠t√°s√°r√≥l, az adott Felhaszn√°l√≥ √©rtes√≠t√©s√©rŇĎl, ha sz√ľks√©ges (pl.: ism√©tlŇĎd√©s eset√©n) a felhaszn√°l√≥i k√∂rbŇĎl val√≥ kiz√°r√°s√°r√≥l (ez ut√≥bbi esetben a jogs√©rtŇĎ Felhaszn√°l√≥t, anyagi k√°rt√©r√≠t√©s nem illeti meg). A Rendszergazda √©rtes√≠t√©s√©t k√∂vetŇĎen, √©s a sz√ľks√©ges int√©zked√©s elmarad√°sa eset√©n, m√°r a k√∂zvet√≠tŇĎ szolg√°ltat√≥ (OA Rendszer-t√°rhely√ľzemeltetŇĎ) is osztozik az illeg√°lis tartalom miatti felelŇĎs√©gben.

Az OA site felhaszn√°l√°sa:

Az OA site tartalma gazd√°lkod√≥ szervezet vagy mag√°nszem√©ly saj√°t c√©lj√°ra szabadon felhaszn√°lhat√≥, az egyes tartalmak, illetve a site eg√©sze a honlapon tal√°lhat√≥ k√∂z√∂ss√©gi oldalak fel√© ir√°nyul√≥ linkeken (pl.: facebook, Teitter, stb.), vagy saj√°t hat√°sk√∂rben - korl√°toz√°s n√©lk√ľl - megoszthat√≥..

Az OA site eg√©sz√©nek vagy r√©szeinek m√°sol√°sa, t√∂bbsz√∂r√∂z√©se, √°tdolgoz√°sa szigor√ļan tilos! Minden egy√©b felhaszn√°l√°shoz (ide√©rtve k√ľl√∂n√∂sen, de nem kiz√°r√≥lagosan a terjeszt√©s, linkmegoszt√°s, vagy nyilv√°nos elŇĎad√°s eseteit, tov√°bb√° b√°rmilyen olyan felhaszn√°l√°st, aminek keret√©ben az OA rendszerre, vagy annak egyes r√©szeire val√≥ hivatkoz√°s t√∂rt√©nik) a Jogtulajdonos kifejezett, elŇĎzetes √≠r√°sbeli enged√©lye sz√ľks√©ges.

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén a Jogtulajdonos az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

Kiskor√ļak v√©delme:

Noha meg√≠t√©l√©s√ľnk szerint honlapunkon - sz√°nd√©kaink szerint - semmi olyasmit nem publik√°lunk, ami a fiatalkor√ļakra rombol√≥ m√≥don hatna, az itt k√∂zz√©tett inform√°ci√≥t m√©gis kifejezetten felnŇĎtteknek sz√°njuk. Mivel - legal√°bbis idŇĎlegesen - nem z√°rhat√≥ ki, hogy k√∂zerk√∂lcs√∂t s√©rtŇĎ, rombol√≥ hat√°s√ļ m√©diumok is kiker√ľljenek a felhaszn√°l√≥k √°ltal szabadon felt√∂lt√∂tt oldalakra, ez√ļton is k√©rj√ľk felhaszn√°l√≥inkat, hogy minden ilyen tudom√°sukra jut√≥ esetet jelezzenek a Rendszergazd√°nak, hogy a sz√ľks√©ges int√©zked√©seket (az inkrimin√°lt tartalmak elt√°vol√≠t√°sa, a jogszab√°lyokat s√©rtŇĎ Felhaszn√°l√≥ esetleges kitilt√°sa) megtehesse.

FelelŇĎs√©g v√°llal√°s:

Mivel a Jogtulajdonos nem tudja garant√°lni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolat√°nak folyamatos mŇĪk√∂d√©s√©t (mindkettŇĎt k√ľlsŇĎ szervezetek v√©gzik, megfelelŇĎ mŇĪszaki param√©terek √©s jogi felt√©telek mellett), sem kiz√°rni a szerverhez val√≥ harmadik f√©l √°ltali hozz√°f√©r√©s lehetŇĎs√©g√©t, √≠gy az OA site √ľzemeltetŇĎje/tulajdonosa nem tud felelŇĎs√©get v√°llalni a szerver (√©s/vagy az Internet kapcsolat) esetleges meghib√°sod√°s√°b√≥l, el√©rhetetlenn√© v√°l√°s√°b√≥l, az OA site tartalm√°nak harmadik f√©l √°ltali megv√°ltoztat√°s√°b√≥l sz√°rmaz√≥ esetleges k√°rok√©rt. Mindezek mellett, minden tŇĎle telhetŇĎt k√∂teles megtenni, ezen - esetleges - √ľzemzavarok lehetŇĎs√©geinek minimaliz√°l√°sa √©rdek√©ben.

A Jogtulajdonos nem v√°llal felelŇĎss√©get a honlap haszn√°lat√°b√≥l eredŇĎ b√°rmilyen k√∂zvetett vagy k√∂zvetlen k√°r√©rt. A honlapon tal√°lhat√≥ b√°rmilyen tippet, √∂tletet, elgondol√°st, javaslatot, adatot b√°rki csak a saj√°t felelŇĎss√©g√©re haszn√°lhatja. A honlap tartalmaz k√ľlsŇĎ weboldalakra mutat√≥ hivatkoz√°sokat. Ezen k√ľlsŇĎ oldalak adatkezel√©se c√©g√ľnktŇĎl f√ľggetlen, √≠gy azok√©rt felelŇĎss√©get v√°llalni nem tudunk.


Megtekintheted az Online-Album Rendszerdokumentációját,

Kapcsol√≥d√≥ k√©rd√©s, k√©r√©s, bejelent√©s eset√©n √≠rj nek√ľnk !

 
 

Vissza